casa N

Galati 2017 - 2018
Proiectul anterior LOCUINTA CLH
Proiectul urmator C Headquarters

INFORMATII


  • Suprafata:
    100mp
  • Status:
    Finalizat
  • Faza:
    AMENAJARI INTERIOARE
  • Sef proiect:
    Ina STOIAN
  • Echipa proiect:
    Raluca POPA
  • Colaboratori:
    DHD, Simetric, Lemland, Retros, Moor, Sipro, Stonex, Decorin, Matex
  • Fotografii:
    © Andrei MARGULESCU 2018

Amenajarea casei N reprezinta reconfigurarea unui parter dupa mutarea unei familii dintr-o casa locuita de 4 generatii. Livingul, locul de luat masa, locul de joaca al copiilor si bucataria se extind in spatiile nu demult ocupate de 2 dormitoare, living si bucatarie.

Spatiile comunica unele cu altele, fara usi. Mobilierul dublu orientat delimiteaza zonele. Baia generoasa s-a impartit in toaleta si camara – asa cum am descoperit ulterior ca era si planul initial, in balconul inchis s-a extins locul de luat masa, iar in holul dintre camere s-a creat un sas la intrare si urmeaza sa se amplaseze mici spatii de depozitare.